Welkom bij het Strandhotel

Het Strandhotel is een echt familiebedrijf. Bijna de helft van de medewerkers bestaat uit familieleden, en de andere helft voelt inmiddels ook als familie. Zoals vele gasten in hun reviews schrijven, wordt de vriendelijkheid en persoonlijke benadering ontzettend gewaardeerd. En dat is leuk om te horen.

Het hotel is voorzien van:
  • Ontbijtzaal met panoramisch uitzicht over zee
  • Gratis WIFI in het gehele hotel
  • Gratis koffie en thee in de lobby
  • Een uitstekend ontbijtbuffet

Kijk voor meer specifieke informatie op onze pagina Veelgestelde vragen.

Onze geschiedenis

Voor de Tweede Wereld Oorlog bestond het pand van het Strandhotel uit twee grote vakantievilla’s. Na de oorlog zijn de twee villa’s samengevoegd en verbouwd tot het Strandhotel. De complexiteit van de trappen en muren verraden nog steeds het feit dat het gebouw ooit uit twee verschillende panden bestond. Veel oorspronkelijke details van de villa’s zijn nu nog steeds te zien in het hotel.

Vanaf 1980 is er veel gebeurd in het gebouw. Zo zijn alle hotelkamers inmiddels voorzien van prive sanitair, en is er een receptiebalie gebouwd. Elke dag wordt er gewerkt aan het onderhoud van het gebouw, een flinke klus gezien de omvang en de locatie (aan zee). Vanaf 2011 wordt het Strandhotel mede-gerund door de tweede generatie. Ook de derde generatie helpt soms een handje mee.