Verblijf

Indien u een kamer via onze website boekt, dan ontvangt u gegarandeerd de laagste prijs. Er zitten immers geen extra partijen tussen die ook betaald dienen te worden. Het geld dat wij daarmee besparen delen wij graag met u, middels een korting op de kamerprijs.

Op alle reserveringen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Welke annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn, is afhankelijk van het door u geboekte tarief. Bij het maken van een reservering gaat u akkoord met de aan het tarief gekoppelde annuleringsvoorwaarden. Bij een ‘’Non Refundable’’ reservering kan de overnachting nooit kosteloos geannuleerd, dan wel, gewijzigd worden. 100% van de kosten zullen direct bij het reserveren in rekening worden gebracht. Bij een 3 dagen flexibel tarief, kunt u de kamer kosteloos annuleren, wanneer u dat meer dan 3 dagen voor de dag van aankomst doet. Bij een 14 dagen flexibel tarief, kunt u de kamer kosteloos annuleren, wanneer u dat meer dan 14 dagen voor de dag van aankomst doet. Om in aanmerking te komen voor het kosteloos annuleren van uw verblijf, dient u de annulering altijd, tijdig, via het door u gebruikte reserveringskanaal in orde te maken. Aangezien bovenstaande voorwaarden op meerdere manieren geïnterpreteerd kunnen worden, volgen hieronder voorbeelden ter verduidelijking. Annulering van een 3 dagen flexibel tarief: Reservering met aankomst op donderdag 15 april, kan kosteloos geannuleerd worden tot zondagavond 11 april 23.59 uur. Annulering van een 14 dagen flexibel tarief: Reservering met aankomst op donderdag 15 april, kan kosteloos geannuleerd worden tot woensdag 31 maart 23.59 uur. Bij annuleringen van vooraf (aan)betaalde reserveringen, kunnen er transactiekosten in rekening worden gebracht. Let op, de transactiekosten zijn bij het gebruik van een creditcard hoger dan bij iDEAL

U kunt standaard inchecken vanaf 15.00 uur tot 21.30 uur.
Wilt u na 21.30 uur inchecken, dan dient u op de dag van aankomst contact op te nemen met de receptie.

De check out is standaard tot 11.00 uur.
Indien de beschikbaarheid het toelaat, is het mogelijk om een late check out te boeken.
Voor € 25,00 kunt u tot 14.00 uur gebruik maken van uw kamer.

Het hotel beschikt niet over een lift. Indien u hulp behoeft met uw bagage helpen wij u graag. Bent u slecht ter been, dan adviseren wij u voor het boeken contact op te nemen met de receptie op +31 (70) 3540193.

Strandhotel Scheveningen is doorgaans goed bereikbaar met de auto. Op drukke zomerse dagen raden wij onze gasten echter aan om met het openbaar vervoer naar Scheveningen te reizen . Er zijn directe verbindingen van de stations in Den Haag naar het hotel, en de bussen/trams rijden zeer frequent. Het Strandhotel heeft GEEN eigen parkeergelegenheid. Komt u toch met de auto, dan zullen wij u zo goed mogelijk adviseren.

TIP 1 :
Direct voor het hotel bevindt zich de nieuwe ondergrondse Interparking Boulevard garage. Wanneer u HIER vooraf uw "Flex Parking" reserveert, dan bent u verzekerd van een parkeerplaats, én ontvangt u een korting van 15 %.

TIP 2 :
Via prettigparkeren.nl kunt u zien waar u in Scheveningen en Den Haag nog gratis kunt parkeren. (grijze gebieden)

Het Strandhotel is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 9292 vindt u de beste route vanaf uw locatie.

Wanneer u een overnachting zonder ontbijt reserveert, dan kunt u bij check-in alsnog besluiten om het ontbijt te reserveren voor € 10,00 per persoon.
Wanneer u op de dag zelf besluit om te ontbijten, dan bedragen de kosten € 15,00 per persoon.

Vervoer

Wij hebben altijd een aantal gluten- & lactosevrije producten in het assortiment. Graag verzoeken wij u, eventuele allergieen aan ons door te geven zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Het Strandhotel bestaat van oudsher uit twee villa’s . Veel oorspronkelijke details zijn nog zichtbaar. Kleine opstapjes, verhogingen en doorgangen, dragen bij aan de sfeervolle ambiance, maar zorgen er ook voor dat het hotel slecht toegankelijk is voor mindervaliden. Het hotel heeft echter een aantal hotelkamers direct aan de straatzijde; deze kamers kunnen geschikt zijn voor gasten met een mobiliteits probleem. Indien u een kamer wilt boeken, maar u bent slecht ter been, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via +31 (70) 3540193.

Vanwege de historie van het pand zijn alle hotelkamers qua afmeting en indeling verschillend. Sommige kamers hebben een balkon, beschikken over een grote badkamer, hebben veel ramen, zitten hoog in het pand etc. Het is mogelijk om uw wensen aan ons door te geven, wij maken daar een notitie van en proberen er bij de dagindeling rekening mee te houden. Deze verzoeken worden echter NOOIT gegarandeerd. Het kamertype dat u boekt (single, budget, standaard, familie of zeezicht) is uiteraard wel een garantie.

Het is niet toegestaan uw huisdieren mee te nemen naar het Strandhotel. Hulp of geleidehonden vormen hierop een uitzondering.

Indien u voor 15.00 uur in het hotel arriveert, en uw kamer is nog niet beschikbaar, kunt u uw bagage bij ons in bewaring geven. Uw bagage kunt u ook na het uitchecken nog bij de receptie achterlaten.

Omgeving

Van maart tot oktober staan er strandpaviljoens op het strand. Schuin voor de deur van het Strandhotel ligt Patagonia Beach. Op vertoon van uw kamersleutel krijgt u 25% korting op de huurprijs van hun strandbedjes. Wij raden u ook zeker aan iets lekkers te bestellen van de veelzijdige menukaart. Hotelgasten ontvangen namelijk tevens 10% korting op de gehele rekening.

Het Strandhotel beschikt niet over een restaurant. Uiteraard kunnen wij u adviseren over leuke alternatieve in de omgeving van het hotel. Onze persoonlijke favorieten op dit moment zijn:

Het Circustheater bevindt zich op slechts zo'n 10 minuten loopafstand van het hotel.

Hier vindt u informatie over alle evenementen die deze week in Den Haag en Scheveningen plaatsvinden.
De website Denhaag.com bevat uitgebreide informatie over alle toeristische highlights van de stad.

IBAN: NL08RABO03576.74.995
BIC: RABONL2U
K.v.K.: 55441920
BTW: NL 8517.14.079.B01

Hier vindt u onze boekingsvoorwaarden