Home | Contact | Route | Parkeren | Beoordelingen | | | Deutsch | English

Het Strandhotel

 

Cultureel

Naast de grote hoeveelheid aan culturele attracties die Den Haag te bieden heeft, heeft ook de omgeving van Scheveningen een aantal culturele attracties die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn. Hieronder vindt u een korte omschrijving van de leukste attracties.

 

 

circustheater

Het Circus theater

Het Circus theater is al meer dan 100 jaar een begrip in Nederland, en wordt tegenwoordig voornamelijk gebruikt voor het opvoeren van de grootste musicalproducties van Nederland. Op nog geen 10 minuten loopafstand van het Strandhotel, biedt het Circus theater u een stijlvol begin, van een fantastische avond uit.

 

omniversum

Omniversum

Een bezoek aan het Omniversum is een ervaring die u niet mag missen. De films die hier worden vertoond gaan voornamelijk over de natuur en zijn zeer spectaculair. Door het enorme koepelvormige filmscherm waant u zich “in de film”. Vraag bij onze receptie naar de kortingsvouchers.

 

madurodam

Madurodam

Madurodam is de kleinste stad van Nederland. Alles waar Nederland beroemd om is, is op schaal 1:25 tot in het kleinste detail nagebouwd. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Nederlandse taferelen zorgen voor een feest van herkenning. Vanaf het Strandhotel bent u met tram 9 binnen 10 minuten bij Madurodam. Vraag bij onze receptie naar de kortingsvouchers.

 

sealife

Sea Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen is een aquarium op de boulevard van Scheveningen. In de onderwatertunnel staat u oog in oog met o.a. haaien en zeeschildpadden. Sea Life Scheveningen is zeker voor kinderen een leuk uitstapje. Vraag bij onze receptie naar de kortingsvouchers.

 

beeldenaanzee

Beelden aan zee

In de duinen, en direct aan de boulevard van Scheveningen, ligt museum Beelden aan Zee. Het museum is in 1994 gesticht en richt zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. Tevens heeft beelden aan zee een “moderne sprookjestuin” die gratis te bezoeken is.

 

muzee

Muzee Scheveningen

In Muzee Scheveningen komt u alles te weten over het leven van, op en in de zee.

In dit museum zijn natuur en cultuur, samengebracht onder één dak. Ontdek hoe men leefde aan boord van een bomschuit en daal af in de ijskoude duisternis van de diepzee. Dit museum is ook erg leuk om met kinderen te bezoeken.