Home | Contact | Route | Parkeren | Beoordelingen | | | Deutsch | English

Het Strandhotel

 

Culinair

In de omgeving van het Strandhotel vindt u volop gelegenheden om heerlijk "culinair" te genieten. Hoewel u moeiteloos iets van uw gading zal kunnen vinden, wijzen wij u graag de weg naar enkele van onze persoonlijke favorieten.

Zinq en Le Debut

De brasserie en het fine dining restaurant van de Hotelschool Den Haag worden volledig gerund door studenten. Omdat deze restaurants geen winstoogmerk hebben, kunt u een zeer hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs verwachten. Ruim op tijd reserveren is aan te raden.

Maandag t/m vrijdag geopend.

Zinq +31(0)707503072

Le Debut +31(0)703512481

 

De Waterkant

De Waterkant is één van de verborgen pareltjes van Scheveningen. Dit moeilijk te vinden theehuisje is geopend van Koninginnedag tot Prinsjesdag. Op een zonnige dag is dit een goede plek om te ontsnappen aan de drukte van de boulevard.

 

Wilgers Haringkar

Een bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder het happen van een haring. De echte liefhebber eet hem zonder broodje en haalt hem bij een haringkar, waar hij op bestelling wordt schoongemaakt. De karren van de familie Wilgers, onze favoriet, zijn meestal te vinden in de Badhuisstraat en in de Amsterdamsestraat.

 

Sumo

Bij Sumo kunt u terecht voor onbeperkt Japans eten tegen een scherpe prijs. Geen visliefhebber? Geen probleem! Sumo biedt ook een ruim assortiment aan vegetarische- en vleesgerechten.

 

Patagonia beach

Patagonia beach is een gezellige beachclub die bekend staat om zijn goede keuken. Gasten van het Strandhotel maken bij Patagonia gratis gebruik van twee strandbedjes en een windscherm, en krijgen bovendien 10% korting op alle gerechten. (op vertoon van de kamersleutel)

Rodizio

Het Braziliaanse restaurant Rodizio is een absolute aanrader voor de vleesliefhebber. Zij bereiden het vlees aan het spit, op de manier waarop de Gauchos dat doen. Vervolgens kunt u aan tafel onbepert laten afsnijden waar u trek in heeft. Op vrijdag en zaterdag kunt u ook nog eens genieten van een spetterende carnaval show. Vraag bij onze receptie naar de voucher die recht geeft op een gratis Caipirinha t.w.v. € 7,50

 

Meneer chocola

Bij Meneer Chocola kunt u terecht voor alle soorten patisserie wensen! Voor een goede espresso met croissant of taartje zijn zij geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9 tot 17 uur, en op zondag van 9 tot 14 uur. Tevens kunt u bij Meneer Chocola een workshop of proeverij volgen.

 

Weduwe van der Toorn

Weduwe van der Toorn is het oudste visrestaurant van Scheveningen. Het ligt direct aan de 1e binnenhaven. Verwacht niet te veel poespas maar heerlijk verse vis.

 

Het Brouwcafe

Het Brouwcafe is een gezellig café aan de 2e binnenhaven van Scheveningen. Ze schenken er veel soorten bier, waaronder een aantal uit eigen brouwerij. Frisse wind is onze favoriet. Tevens hebben zij een heerlijk terras op het zuiden, waar het zonnetje altijd lijkt te schijnen.

 

Crazypiano’s

Crazypiano’s is al jaren dé uitgaansgelegenheid van Scheveningen. U vindt hier een gemengd publiek van uiteenlopende leeftijden. Uw verzoeknummers worden door de enthousiaste pianisten met plezier ten gehore gebracht. Hoewel de Crazypiano’s niet goedkoop is, is een gezellige avond vrijwel gegarandeerd.


Het Zwartepad

‘s Zomers zijn de strandtenten van het Zwartepad de plek om te zien en gezien te worden. De feesten beginnen vaak al vroeg, terwijl de zon nog volop schijnt. Zie onderstaande websites voor feestagenda’s.

Whoosah, de Karavaan, Boomerang beach, Buiten