Verblijf

Indien u een kamer via onze website boekt, dan ontvangt u gegarandeerd de laagste prijs. Er zitten immers geen extra partijen tussen die ook betaald dienen te worden. Het geld dat wij daarmee besparen delen wij graag met u middels een korting op de kamerprijs.

Wanneer u gereserveerd heeft via een online travel agent zoals Booking.com en Expedia.com, dan gelden er strengere annuleringsvoorwaarden, ten opzichte van de rechtstreeks bij ons geboekte kamers. Wij hanteren de annuleringsvoorwaarde opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

In het onderstaande overzicht wordt weergegeven welke kosten gerekend worden in het geval dat een geboekte kamer bij ons geannuleerd wordt.

Tot 30 dagen voor aankomst0%
30 - 14 dagen voor aankomst15%
14 - 7 dagen voor aankomst35%
7 - 3 dagen voor aankomst60%
3 dagen - 24 uur voor aankomst85%
Vanaf 24 uur voor aankomst100%

U kunt standaard inchecken vanaf 15.00 uur tot 21.30 uur.
Wilt u na 21.30 uur inchecken, dan dient u op de dag van aankomst contact op te nemen met de receptie.

De check out is standaard tot 11.00 uur.
Indien de beschikbaarheid het toelaat, is het mogelijk om een late check out te boeken.
Voor € 25,00 kunt u tot 14.00 uur gebruik maken van uw kamer.

Het hotel beschikt niet over een lift. Indien u hulp behoeft met uw bagage helpen wij u graag. Bent u slecht ter been, dan adviseren wij u voor het boeken contact op te nemen met de receptie op +31 (70) 3540193.

Indien u een parkeerplek in de straten rondom het hotel kunt vinden, kunnen wij uw kenteken registreren voor € 15,00 per dag (geldig van het moment van aankomst tot de volgende dag 12.00 uur).

U kunt ook parkeren in een van de parkeergarages in de buurt. Kosten daarvan bedragen tussen de € 15,90 en € 19,20 per 24 uur.

Het Strandhotel is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 9292 vindt u de beste route vanaf uw locatie.

Momenteel wordt er gewerkt aan de realisatie van de nieuwe boulevard van Scheveningen. Er wordt verwacht dat de werkzaamheden in het voorjaar van 2019 volledig afgerond zullen zijn. Indien u vragen heeft over de bereikbaarheid, of wilt weten of de werkzaamheden gevolgen hebben voor uw verblijf, dan staan wij u graag te woord.

Vervoer

Het ontbijt wordt iedere ochtend van 07:30 uur - 10:00 uur (weekeinde 08:30 uur - 10:30 uur) geserveerd in buffetvorm in de ontbijtzaal met uitzicht over zee. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

Wij hebben altijd een aantal gluten- & lactosevrije producten in het assortiment. Graag verzoeken wij u, eventuele allergieen aan ons door te geven zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Het Strandhotel bestaat van oudsher uit twee villa’s . Veel oorspronkelijke details zijn nog zichtbaar. Kleine opstapjes, verhogingen en doorgangen, dragen bij aan de sfeervolle ambiance, maar zorgen er ook voor dat het hotel slecht toegankelijk is voor mindervaliden. Het hotel heeft echter een aantal hotelkamers direct aan de straatzijde; deze kamers kunnen geschikt zijn voor gasten met een mobiliteits probleem. Indien u een kamer wilt boeken, maar u bent slecht ter been, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via +31 (70)3540193.

Vanwege de historie van het pand zijn alle hotelkamers qua afmeting en indeling verschillend. Sommige kamers hebben een balkon, beschikken over een grote badkamer, hebben veel ramen, zitten hoog in het pand etc. Het is mogelijk om uw wensen aan ons door te geven, wij maken daar een notitie van en proberen er bij de dagindeling rekening mee te houden. Deze verzoeken worden echter NOOIT gegarandeerd. Het kamertype dat u boekt (single, budget, standaard of zeezicht) is uiteraard wel een garantie.

Het is niet toegestaan uw huisdieren mee te nemen naar het Strandhotel.

Indien u voor 15.00 uur in het hotel arriveert, en uw kamer is nog niet beschikbaar, kunt u uw bagage bij ons in bewaring geven. Uw bagage kunt u ook na het uitchecken nog bij de receptie achterlaten.

Omgeving

Het Strandhotel beschikt over een vergaderruimte voor maximaal 24 personen. Wij maken op maat gemaakte vergaderarrangement, gebaseerd op uw behoefte. Een vergadering kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch, borrel en overnachting. Op de website vergaderenscheveningen.nl vindt u meer informatie over de vergaderruimte.

Van maart tot oktober staan er strandtenten op het strand. Schuin voor de deur van het Strandhotel ligt Patagonia Beach. Op vertoon van uw kamersleutel kunt u kosteloos gebruik maken van hun strandbedjes. Wij raden u ook zeker aan iets lekkers te bestellen van hun veelzijdige menukaart. U ontvangt tevens 10% korting op het eten.

Het Strandhotel beschikt niet over een restaurant. Uiteraard kunnen wij u adviseren over leuke alternatieve in de omgeving van het hotel. Onze persoonlijke favorieten op dit moment zijn:

Het Circustheater bevindt zich op slechts zo'n 10 minuten loopafstand van het hotel.

Hier vindt u informatie over alle evenementen die deze week in Den Haag en Scheveningen plaatsvinden.
De website Denhaag.com bevat uitgebreide informatie over alle toeristische highlights van de stad.

IBAN: NL08RABO03576.74.995
BIC: RABONL2U
K.v.K.: 55441920
BTW: NL8236.12.478.B.01